Pengikut

Rabu, 9 September 2009

Awas Org2 Melayu Dan Islam Anda Dilarang Untuk :-

  1. Melaungkan seruan azan 5 kali sehari kerana telah di pertikaikan oleh segelintir kafir harbi yg sesat
  2. Pada Raya Qurban 'Lembu' adalah haram untuk di korban kan kerana lembu adalah binatang suci untuk agama hindu-Awas anda akan di kenakan tuduhan menghasut jika mengorbankan seekor lembu pada Hari Raya Qurban tidak lama lagi.
  3. Memperkatakan perkara berkaitan hak2 org2 melayu adalah di larang sama sekali kerana anda akan dituduh bersikap/sifat perkauman.
  4. Memperjuangkan agama Islam atau penubuhan negara islam jika degil label ektremis agama akan melekat ke muka anda walaupun tanah melayu ini Islam adalah agama rasmi
  5. Anda dilarang mengkritik bangsa pendatang tapi anda dibenarkan membiarkan diri anda di kritik dan hina oleh bangsa pendatang
  6. Org2 melayu islam di larang sama sekali membuat rumah yang besar2 seperti istana walaupun mampu jika degil nasib anda akan sama dgn nasib Dr khir toyo dan allahyarham datok zakaria
  7. Anda harus membenarkan dan membiarkan ladang2 babi yg di bina secara halal atau haram di tempat atau tanah anda kerana bangsa pemakan babi takmo kampung meraka tercemar dgn bahan buangan dari babi2 ini 'TAPI KPG MELAYU TARA APA'
  8. Masjid atau surau jika hendak dibina harus mendapatkan kebenaran tapi kuil atau tokong bebas di bina di mana2 walaupun di sebelah rumah anda atau surau/masjid.
  9. Anda di larang sama sekali menghina agama lain tapi harus membenarkan agama islam di hina oleh bangsa2 pendatang
  10. Anda di larang sama sekali mengambil atau mengungkit hak2 bangsa pendatang tapi anda harus membenarkan hak2 anda seperti tanah wakaf atau sebagainya di ambil oleh bangsa2 pendatang.

p/s:- Buat bangsa Melayu Islam ini padahnya jika nada masih lagi tidur dan tidak mahu bersatu.Penduduk2 seksyen 23 Shah Alam telah menunjukan kita jalan2 kearah perpaduan.Syabas diucapkan kepada mereka walaupun mereka telah dan pernah melakukan kesalahan dgn memangkah parti penipu pemesong dan pemecah rakyat.Marilah kita org2 Melayu Islam bersama2 membantu penduduk seksyen 23 Shah Alam dgn memberi sokongan tenaga atau wang ringgit bagi membolehkan mereka mendapat peguam yg handal untuk mencabar tuduhan2n terhadap mereka.Akhir kata Hidup Melayu Hidup Islam Allahhuakbhar x3.

3 ulasan:

Ashley Ahmed berkata...

Salam,

betul tu,rasis o Melayu bercakap hak sendiri!

asfarina fatin redzuan berkata...

oh,bangkitlah melayu ku...
although i'm just 17 years old,but saye sebagai anak muda harus perjuangkan agama,bangsa dan negara sendiri..

DanGo berkata...

1. tidak ada sapa menghalang orang islam melaung kan azan,live di masjid samada di tv atau radio, sekian lama sudah sedemikian. takde pun orang bantah selama ni kan?
2. Lembu halal dikorbankan, takde pun yang meghalang, mengarak kepla lembu yang menjadi isu. yang dikecam.
9. Tolong bagi contoh agama islam dihina, Boleh?

-selebihnyer pembaca pikir lah sendiri tak larat nak komen. tolong jangan politikan isu sensitive, awak tulis merapu jer, takde bukit/asas nyer pun.

-lastly i'm not a comer,what ever i comment it's what i'm think. no hurt filling.