Pengikut

Selasa, 11 Ogos 2009

Anwar Pengkhianat Bangsa Dan Negara


Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim menegur Timbalan Presiden Umno Muhyiddin Yassin dan juak-juaknya supaya bermuhasabah, sebelum menuduh orang-lain pengkhianat bangsa.Bercakap di suatu ceramah di Kemaman malam semalam, Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat itu meminta ahli Umno supaya melaburkan sedikit kuasa minda melihat siri laporan polis dan rasuah yang difailkan terhadap pimpinan parti perkauman itu.Sejarah membuktikan, tegas Anwar, bahawa yang merampas tanah, yang merasuah, dan yang menyeleweng adalah dari kalangan mereka ini."Mereka boleh kata dan fitnah saya macam-macam. Saya cuma mahu ingatkan mereka, terutamanya Timbalan Presiden Muhyiddin Yassin, jangan kamu tuduh saya pengkhianat Melayu. Tanah orang Melayu mana saya ambil? Saham mana saya rampas? Projek mana saya raih? Tunjukkan pada saya. Saya mahu tanya pada mereka, apa Muhyiddin tidak ada akaun bank dalam dan luar negara? Saya mahu ingatkan pada beliau, jangan sampai saya isytihar perang nanti kamu terduduk tidak dapat jawab pendedahan-pendedahan saya," kata Anwar.Cerita lanjut sila ke http://greenboc.blogspot.com/  1. Anwar pengkhianat kerana beliau lah yg memulakan politik wang di dalam sejarah pemilihan umno parti keramat org melayu ketika cuba menentang Allahyarham Tun Ghafar Baba.

  2. Anwar pengkhianat bangsa kerana demonstrasi reformasi dan sebagainya yg beliau lakukan adalah hanya bertujuan untuk mensabotaj ekonomi org melayu yg jauh ketinggalan.Tempat demonstarsi adalah di sekitar kpg baru,chowkit,jln tar dan sekitar masjid india bukankah tempat2 itu tumpuan bangsa melayu berniaga?kenapa beliau tidak melakukan demonstrasi di sekitar bukit bintang,pudu atau cheras?

  3. Anwar pengkhianat bangsa dan islam kerana menyokong penggunaan perkataan ALLAH oleh orang2 kafir laknat.

  4. Anwar pengkhianat kerana hampir membangkrapkan Tanah Melayu ketika menjadi TPM/menteri Kewangan semasa krisis ekonomi 1997/98 dgn cubaan meminjam dari tabung kewangan antarabangsa yg di kuasai oleh Yahudi laknat.(Nasib baik ada TUN M)

  5. Anwar pengkhianat bangsa kerana pandai memecahbelahkan org2 melayu dan merendah2kan martabat org2 melayu dan islam dgn perangai homoseksual beliau.

  6. Anwar pengkhianat bangsa dan islam kerana menerima RM60juta dari Nala tapi tak tau kemana wang itu di belanjakan(yg pastinya wang itu tidak di belanjankan untuk kebaikkan rakyat)

  7. Anwar pengkhianat kerana mnggunakan media asing untuk memburuk-burukkan Tanah Melayu.

  8. Anwar pengkhianat bangsa dan islam kerana beliaulah di belakang semua hinaan yg terpaksa diterima oleh melayu dan islam serta raja2 Melayu.(Ronnie liu,Teresa kok,Jeff oii serta Anthony loke berani mengeluarkan perkataan yg menghina melayu dan islam kerana ada anwar di belakang mereka)

  9. Masa tak cukup minta rakan2 blogger yg lain tolong tambahkan pengkhianat yg di lakukan oleh anwar aljubri ini.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nice article!

Your IT Zone - Information Technology News, Tutorials, Tips and Tricks
Your Tech Spot - Computer News, Reviews and Guides
Your Tech Guide - Technology News, Reviews and Guides

thanks!

DR 1221 berkata...

salam
satu lagi bro,

anwar pengkhianat kerana berkongsi bini

Ashley Ahmed berkata...

Salam,

11. Memperkasakan kongsi gelap dalam politik Malaysia.

DozzVader berkata...

Salam bro,

12. Menyokong usaha agar chin peng dibenar pulang ke Tanah Melayu.