Pengikut

Sabtu, 30 Mei 2009

TUDUHAN AMINAH HANYA GIMIK POLITIK?

Tim. Pengerusi Perhubungan PKR Selangor,Yaakop Sapari berkata segala tuduhan dan dakwaan Aminah abdullah mengenai PKR sebagai pembohongan dan gimik politik semata-mata.Menurut beliau lagi dakwaan Aminah hanya untuk mengalihkan fokus sebenar pilihan raya dengan mereka pelbagai cerita bertujuan hanya untuk memburukan PKR.
Selain itu Yaakop Sapari juga menyalahkan media utama kerana memperbesarkan kejadian yang berlaku.


HAHAHAHA tengoklah kejahilan jawapan bebal oleh Adun Selangor yg bebal ini betapa bebal nya beliau menyalahkan org lain di atas segala tuduhan/dakwaan yang di terima oleh PKR di Penanti.

Wahai Yaakop ketahuilah oleh kamu yg bebal ini apa yang di katakan tuduhan dan dakwaan itu semuanya terjadi selepas Cik Aminah kita ini di cabar oleh Tian Chua ngan Datok Zaharin supaya memberikan bukti dan cik Aminah kita telah menerima cabaran dgn mengeluarkan segala bukti berbentuk rakaman audio dan gambar yang beliau ada.Janganlah dah KANTOI nak salahkan org lain pulak.

Agaknya kan selepas ini kalau kerajaan PR selangor runtuh(aku tak sabar nak tunggu) kerana ada Adun2 PR yg jadi bebas siapa pulak yang korang nak salah kan?


P/S :- TAK MALU KER PKR DI KENE TELANJANG OLEH CIK MINAH RONGGENG.
MALU LAH BRO KORANG KALAH DGN CALON BEBAS PEREMPUAN LAGI NAMPAK SGT KORANG TAK LAYAK LAWAN UMNO.

Tiada ulasan: