Pengikut

Jumaat, 29 Mei 2009

TIDAK SALAH CHIN PENG KEMBALI - SALAHUDIN AYUB (PAS)


Ketua Dewan Pemuda Pas Pusat, Salahuddin Ayub berkata, tidak salah sekiranya Chin Peng dibenarkan kembali ke tanah air asalkan bekas pemimpin PKM itu tidak menjadikan komunis sebagai ideologinya.Saya syorkan kerajaan menemui Chin Peng dan membuat penilaian secara menyeluruh bagi menentukan sama ada dia masih komunis atau tidak.Jika Chin Peng tidak lagi mengamalkan ideologi ini saya tidak nampak perlunya kerajaan menghalang beliau daripada kembali ke tanah air. Chin Peng wajar dibenarkan kembali ke Malaysia sekiranya dia meninggalkan doktrin komunis.-PETIKAN DRPD UTUSAN BERTARIKH 28/05/2009


Saya amat tertarik dgn kenyataan dari Mr. Salahudin Ayub berkenaan dgn kepulangan saudara beliau iaitu chin peng ke Malaysia (bumi melayu yg bertuah) saranan beliau amat bernas (kepala bapak dia yg bernas) tapi lagi bernas kalau saudara salahudin mengatakan chin peng tidak layak langsung kembali ke Malaysia kerana perbuatan chin peng yg amat melampau membunuh rakyat malaysia yg tidak berdosa satu ketika dulu(BODOH PUNYER SALAHUDIN).Wahai saudara Salahudin sejarah tidak penah menipu tapi kita yg menipu diri kita untuk mengubah sejarah lampau.Hakikatnya tiada siapa yg suka chin peng kembali ke Malaysia tanya lah pada para perajurit kita yg kudung kaki,tanyalah pada waris2 kita yg kematian ayah dan ibu2 mereka kerana kekejaman Komunis tanyalah pada siapa sahaja yg tahu sejarah kekejaman komunis layak ker chin peng kembali ke Malaysia dan pasti nya jawapan yg anda akan dapat TIDAK TIDAK TIDAK LAYAK LANGSUNG .

mungkin keputusan chin peng kembali ke Malaysia kerana para juak2 beliau yg menyepi di setiap kampung2 baru di perak telah di beri tanah selama 999 tahun atau pun ingin mengucapkan penghargaan kepada IR? nizar jamaludin kerana mengiktirafkan sumbangan komunis satu ketika dulu.

DAN YANG PASTI NYA ADA HUTANG DARAH ANTARA MANGSA KEKEJAMAN KOMUNIS DAN CHIN PENG YANG PERLU DI SELESAIKAN JIKA BELIAU KEMBALI KE MALAYSIA. ATAU PUN SAUDARA SALAHUDIN SANGGUP MEMBAYAR HUTANG DARAH BAGI PIHAK CHIN PENG?

TAPI YANG PASTI BAGI AKU LANGKAH MAYAT AKU DULU JIKA MAHU CHIN PENG KEMBALI KE MALAYSIA.

DAN UNTUK PARTI AJARAN SESAT (PAS) ADAKAH UNDI DARI KOMUNIS LEBIH PENTING DARI PELUH DAN DARAH DARI PERAJURIT2 KITA?

UNTUK NIZAR - TIDAK KAH LAYAK PERAJURIT2 KITA MENDAPAT TANAH 999 TAHUN KETIKA PEMERINTAH SEKEJAP ANDA DULU SEHINGGA ANDA MEMENTINGKAN SUKU SAKAT KOMUNIS?AKAN TERTULIS DALAM BUKU SEJARAH 100 TAHUN NANTI BAHAWA ANDA NIZAR JAMALUDIN ADALAH PENGKHIANAT DAN P'DERHAKA PADA ORG2 MELAYU.

Tiada ulasan: