Pengikut

Selasa, 18 Ogos 2009

Islam Yang Diamalkan Oleh PAS

1.Boleh berkawan dgn Syaitan

(Quran terang2 melarang manusia berkawan dengan Syaitan Iblis)

2.Tak perlu melaksanakan Rukun Iman tapi cukup cuma pangkah PAS masa pilihanraya 5 tahun sekali cukup untuk mendapat tiket ke syurga

(amanat hj hadi)

3.Tegar menyebarkan FITNAH & DAHYAH

(Menganjurkan ceramah bukan untuk berdakwah tetapi memfitnah, menimbulkan persepsi negatif rakyat kepada UMNO dan kerajaan, memaki hamun mufti-mufti apabila sesuatu isu tidak berpihak kepada Pas)

4.Boleh mengeluarkan fatwa memurtadkan org Islam dari parti yg lain

(Mengeluarkan fatwa halal haram mengikut selera parti nya sahaja, contoh: i. UMNO berkompromi dengan MCA & MIC hukumnya Haram Pas bersatu dengan Dap & Pkr (parti orang India) Halal)

5.Membenarkan org2 kafir menghina agama Islam dan penganut2 Islam yg berlainan parti atau ediologi

(Fatwa nik ajis)

Pas juga parti yang lebih mengejar daki dunia. Ulama sebenar mengajar kita berlandaskan Al-Quran & Hadis yang tulen dengan jiwa tawaduk. Ajaran-ajaran mereka berkitab di masjid, surau dan tempat yang sering kita lihat bilangan jemaah tidak penuh. Ajaran ulama Pas pula boleh kita saksi di ceramah-ceramah terbuka. Bermula dengan Bismillah, tanpa kitab, ucapan melengking-lengking, tuduh orang itu, tuduh orang ini, caci orang itu, caci orang ini.Akhirnya ditutup dengan Takbir. Janganlah kita kononnya mengikut parti ini untuk mendapat Syurga tetapi kesudahan direjam dalam Api Neraka.. Minta Dijauhkan oleh ALLAH
Disamping itu Islam yg dibawa oleh Pas hanya mampu membawa pengikut2 bodoh dan tegar mereka hanya ke syurga niki ajis bukan ke syurga Allah.Apa yg dilakukan oleh Pas untuk memertabatkan Islam?Jawapannya adalah TIADA kerana Pas hanya mampu memecahbelahkan umat melayu dan Islam,mengajar pengikut2 menderhaka kepada pemerintah serta bermacam2 kerosakan terhadap umat melayu Islam malah pembangunan di Kelantan pun di tolong oleh kerajaan@umno .Siapa yg membina masjid2 dan surau2?Siapa yg menubuhkan universiti islam?Siapa yg membina jalanraya?Siapa yg memberi pinjaman mudah sebanyak RM600 juta untuk rakyat kelantan?Jawapannya adalah meraka2 yg telah di fatwakan murtad oleh Pas yg banyak menolong dan membantu ahli2 dan penyokong2 Pas.

2 ulasan:

Ashley Ahmed berkata...

Salam,

politik-politik...

Unknown berkata...

Utk pengetahuan saudara antihero Pas tidak pernah pun ckp yg parti pas itu maksum,tetapi parti pas itu lebih baik dari umno yg tak pernah mahu berubah dan terus bergelumang dgn rasuah,penyelewengan,maksiat serta memperkudakan agensi-agensi penguatkuasa dan mahkamah.